از Ping بیشتر بدانیم!

14 آبان 1391      0 دیدگاه


از  
ping بیشتر بدانیم ؟

ping دستوری است که مشخص می‌کند که آيا يک کامپيوتر خاص که ما ip يا domain آن را می‌دانيم، روشن و فعال (Active) هست يا نه. و اينکه اگر فعال باشد مدت زمان رسيدن بسته‌های tcp/ip از آن کامپيوتر به کامپيوتر ما چقدر است. کاربرد اين دستور به صورت زير است:

ping ip-or-domain که به جای ip-or-domain بايد شماره ip و يا domain آن(اگر داشته باشد) را می‌گذاريم.

اصولا ping يکی از بهترين دستورات برای پيدا کردن ايراد در شبکه است.

Telnet چیست؟

- چگونه به يک پورت Telnet کنيم؟

برای اينکه عملکرد يک پورت برای شما روشن شود، بايد به آن پورت Telnet کنيد. (البته معمولا تعدادی از پورت‌هايی را که ممکن است اطلاعاتی مهم را در اختيار هکر‌ها قرار دهند مثل پورت ۷۹ معمولا بسته است و ارتباط با آنها شايد برقرار نشود.) برای telnet کردن در command prompt دستور زير را تايپ کنيد:

telnet hostname portnum

در اين دستور به‌جای hostname شماره ip و يا نام سايت را وارد می‌کنيد و به‌جای portnum شماره پورت و يا معادل آن از جدول. مثلا برای تلنت کردن به پورت ۱۳ که ساعت و تاريخ را به‌دست می‌دهد در کامپيوتری به‌ اسم www.iums.ac.ir مي‌نويسيد:

telnet iums.ac.ir 13 telnet iums.ac.ir daytime

هر دو اين دستورات معادل هم هستند.

تلنت کردن معمولا اولين کاری است که يک هکر برای هک کردن يک سايت انجام می‌دهد، زيرا بعضی از پورت‌ها در صورت بسته نبودن روی آن سرور، معمولا حاوی اطلاعات بسيار مهمی هستند.

telnet هم جزو مواردی است که در footprinting مورد استفاده قرار می‌گيرد. کاربرد آن در حالتيست که بخواهيم بدانيم که روی فلان پورت چه برنامه‌ای فال‌گوش‌ه و version آن چنده. به اين صورت که به يک پورت خاص (که مي‌دانيم روی آن سرور باز است) تلنت می‌کنيم و بعد می‌بينيم که نتايجی ظاهر می‌شود که نشان‌دهنده اطلاعاتی‌ است که به‌کار می‌رود. گاهی با مکثی طولانی مواجه می‌شويم و هيچ چيزی نمايش داده نمی‌شود، در اين حالت يکی دوبار , Ctrl+Z , Ctrl+D , Ctrl+C , Ctrl+break را می‌زنيم و خارج می‌شويم. در مثال پايين جمع‌بندی مواردی که تا حالا از footprinting گفته‌ام را می‌آورم.

- جمع‌بندی مطالب گفته شده و بررسی يک سايت

فرض کنيد می‌خواهيم در مورد www.iums.ac.ir اطلاعاتی کسب کنيم :

◊ اول به سايت پينگ می‌کنم و ip آن را به‌دست می‌آورم: 194.225.184.15

◊ به کمک ip که به‌دست آورديم، به کمک يک پورت اسکنر پورت‌ها را بررسی می‌کنيم و می‌بينيم که پورت‌هايی مثل ۲۱، ۲۵، ۴۲، ۵۳، ۸۰، ۱۱۰، ۱۱۹، ۱۳۹، ۱۴۳ و ... باز است.

◊ چون domain به ir ختم می‌شود، برای whois کردن از whois.nic.ir استفاده می‌کنم و Name Server آن را به دست می‌آورم که 194.225.184.20 است

Remote Desktop

 آيا تا به حال به اين فكر افتاده ايد كه چگونه مي توانيد از منزل و از راه دور سيستم محل شركت و يا اداره خود را به نحوي Remote كنيد كه حتي صفحه دسك تاپ آن را به همان شكل و شمايل بر روي سيستم خود داشته باشيد .به عبارت ديگر آيا مي توان به نحوي از تمامي امكانات آن سيستم بهره برده و به راحتي برنامه هاي آن را از راه دور اجرا كنيد و بر روي سيستم خود ملاحظه كنيد.

شركت مايكروسافت با قراردادن برنامهRemote Desktop در نسخه Xp Profesional خود اين امكان را براي كاربران فراهم ساخته تا از راه دور به كامپيوتري در محل ديگر دسترسي يابند .از طريق اين ويژگي مي توانيد از منزل به كامپيوتر محل كارتان مرتبط شويد و به تمام برنامه ها ، فايلها و منابع موجود در شبكه محل كارتان ، دسترسي يابيد . حتي مي توانيد محيط دسك تاپ سيستم محل كارتان را عينا در كامپيوتر راه دور اجرا نمائيد .


در واقع شيوه كار اين برنامه به نحوي است كه به محض برقراري ارتباط ، سيستم راه دور بطور اتوماتيك Lock مي شود و ماداميكه به آن مرتبط هستيد هيچ شخص ديگري نمي تواند به برنامه ها ، فايلها و ساير منابع آن دسترسي داشته باشد و هنگاميكه به محل كارتان بازگرديد مي توانيد آن را با فشار دادن كليد هاي CTRL+ALT+DEL از حالت Lock خارج نمائيد. 

از ديگر ويژگي هاي اين برنامه امكان login در يك زمان بر روي چند سيستم مي باشد - حتي در حالتي كه ديگران نيز به آن سيستم Log in كرده باشند- و كاربر مي تواند برنامه هاي آنها را بطور همزمان اجرا كند.


براي دسترسي به امكانات و اجراي اين برنامه بايد موارد زير را در نظر داشته باشيد :

- يك كامپيوتر كه در آن ويندوز Xp Profesional نصب شده و دسترسي به محيط اينترنت و يا شبكه را دارد .

- يك كامپيوتر ديگر در منزل و يا در همان محل شركت (كه از طريق شبكه داخلي با هم مرتبط هستند) با امكان دسترسي به اينترنت ، مودم

- نام كاربري ، كلمه رمز عبور و مجوزهاي مناسب

برپايي سيستم Remote Desktop :

1- به Control Panel وارد شده و سپس گزينه System را انتخاب كنيد .

2- در برچسب Remote ، گزينه Allow users to connect remotely to this computer را كه در پائين پنجره قرار دارد انتخاب نمائيد .

3- در محيط Remote Desktop ، گزينه Select Remote Users ... را كليك كنيد .

4- در كادر محاوره اي Remote Desktop Users گزينه Add… را انتخاب نمائيد.

5- در كادر محاوره اي Select Users گزينه Locations … را براي تعيين موقعيت جستجو كليك نمائيد .

6- براي تعيين نوع آبجكتها ي مورد نظرتان نيز گزينه Object Types… را كليك نمائيد .

7- هنكامي كه نام مورد نظرتان را يافتيد ان را انتخاب كرده و سپس Ok را كليك نمائيد .در اين مرحله نام مورد نظر شما در ليست كاربران Remote Desktop قرار مي گيرد.

در اين مرحله سيستم مزبور آماده برقراري ارتباط از راه دور مي باشد. بدين منظور:

1-     از منوي Start گزينهPrograms و سپس گزينه Accessorise را انتخاب كرده و از قسمت Communications نيز گزينه Remote Desktop Connection را انتخاب كنيد.

2-     در اين مرحله پنجره Remote Desktop Connection نمايان مي شود .

3- گزينه Options را انتخاب كنيد تا امكان تعيين گزينه هاي بيشتري براي تان فراهم شود.

 4- از قسمت Computer و از منوي پائين افتادني آن نام كامپيوتر مورنظر تان را انتخاب كنيد .و يا گزينه browse more for… را براي دسترسي به نام كامپيوتر هاي ديگر انتخاب كنيد .

5- در كادر هاي user name و password و domain به ترتيب شناسه يا نام كاربري ، رمز عبور و نام domain مربوط به شبكه را وارد كنيد.

6- سپس براي برقراري ارتباط گزينه Connect را انتخاب كنيد .

 


به اشتراک بگذارید :
کلمات کلیدی
  • آدرس دفتر مرکزی: تهران، بلوار نلسون ماندلا (آفریقا)، خ فرزان شرقی، پ 33

  • تلفن ویژه: 43672 (9821+) 88193969 (9821+)
  • ایمیل: info@mania-co.com