از Ping بیشتر بدانیم!


از  
ping بیشتر بدانیم ؟

ping دستوری است که مشخص می‌کند که آیا یک کامپیوتر خاص که ما ip یا domain آن را می‌دانیم، روشن و فعال (Active) هست یا نه. و اینکه اگر فعال باشد مدت زمان رسیدن بسته‌های tcp/ip از آن کامپیوتر به کامپیوتر ما چقدر است. کاربرد این دستور به صورت زیر است:

ping ip-or-domain که به جای ip-or-domain باید شماره ip و یا domain آن(اگر داشته باشد) را می‌گذاریم.

اصولا ping یکی از بهترین دستورات برای پیدا کردن ایراد در شبکه است.

Telnet چیست؟

– چگونه به یک پورت Telnet کنیم؟

برای اینکه عملکرد یک پورت برای شما روشن شود، باید به آن پورت Telnet کنید. (البته معمولا تعدادی از پورت‌هایی را که ممکن است اطلاعاتی مهم را در اختیار هکر‌ها قرار دهند مثل پورت ۷۹ معمولا بسته است و ارتباط با آنها شاید برقرار نشود.) برای telnet کردن در command prompt دستور زیر را تایپ کنید:

telnet hostname portnum

در این دستور به‌جای hostname شماره ip و یا نام سایت را وارد می‌کنید و به‌جای portnum شماره پورت و یا معادل آن از جدول. مثلا برای تلنت کردن به پورت ۱۳ که ساعت و تاریخ را به‌دست می‌دهد در کامپیوتری به‌ اسم www.iums.ac.ir می‌نویسید:

telnet iums.ac.ir 13 telnet iums.ac.ir daytime

هر دو این دستورات معادل هم هستند.

تلنت کردن معمولا اولین کاری است که یک هکر برای هک کردن یک سایت انجام می‌دهد، زیرا بعضی از پورت‌ها در صورت بسته نبودن روی آن سرور، معمولا حاوی اطلاعات بسیار مهمی هستند.

telnet هم جزو مواردی است که در footprinting مورد استفاده قرار می‌گیرد. کاربرد آن در حالتیست که بخواهیم بدانیم که روی فلان پورت چه برنامه‌ای فال‌گوش‌ه و version آن چنده. به این صورت که به یک پورت خاص (که می‌دانیم روی آن سرور باز است) تلنت می‌کنیم و بعد می‌بینیم که نتایجی ظاهر می‌شود که نشان‌دهنده اطلاعاتی‌ است که به‌کار می‌رود. گاهی با مکثی طولانی مواجه می‌شویم و هیچ چیزی نمایش داده نمی‌شود، در این حالت یکی دوبار , Ctrl+Z , Ctrl+D , Ctrl+C , Ctrl+break را می‌زنیم و خارج می‌شویم. در مثال پایین جمع‌بندی مواردی که تا حالا از footprinting گفته‌ام را می‌آورم.

– جمع‌بندی مطالب گفته شده و بررسی یک سایت

فرض کنید می‌خواهیم در مورد www.iums.ac.ir اطلاعاتی کسب کنیم :

◊ اول به سایت پینگ می‌کنم و ip آن را به‌دست می‌آورم: 194.225.184.15

◊ به کمک ip که به‌دست آوردیم، به کمک یک پورت اسکنر پورت‌ها را بررسی می‌کنیم و می‌بینیم که پورت‌هایی مثل ۲۱، ۲۵، ۴۲، ۵۳، ۸۰، ۱۱۰، ۱۱۹، ۱۳۹، ۱۴۳ و … باز است.

◊ چون domain به ir ختم می‌شود، برای whois کردن از whois.nic.ir استفاده می‌کنم و Name Server آن را به دست می‌آورم که 194.225.184.20 است

Remote Desktop

 آیا تا به حال به این فکر افتاده اید که چگونه می توانید از منزل و از راه دور سیستم محل شرکت و یا اداره خود را به نحوی Remote کنید که حتی صفحه دسک تاپ آن را به همان شکل و شمایل بر روی سیستم خود داشته باشید .به عبارت دیگر آیا می توان به نحوی از تمامی امکانات آن سیستم بهره برده و به راحتی برنامه های آن را از راه دور اجرا کنید و بر روی سیستم خود ملاحظه کنید.

شرکت مایکروسافت با قراردادن برنامهRemote Desktop در نسخه Xp Profesional خود این امکان را برای کاربران فراهم ساخته تا از راه دور به کامپیوتری در محل دیگر دسترسی یابند .از طریق این ویژگی می توانید از منزل به کامپیوتر محل کارتان مرتبط شوید و به تمام برنامه ها ، فایلها و منابع موجود در شبکه محل کارتان ، دسترسی یابید . حتی می توانید محیط دسک تاپ سیستم محل کارتان را عینا در کامپیوتر راه دور اجرا نمائید .

در واقع شیوه کار این برنامه به نحوی است که به محض برقراری ارتباط ، سیستم راه دور بطور اتوماتیک Lock می شود و مادامیکه به آن مرتبط هستید هیچ شخص دیگری نمی تواند به برنامه ها ، فایلها و سایر منابع آن دسترسی داشته باشد و هنگامیکه به محل کارتان بازگردید می توانید آن را با فشار دادن کلید های CTRL+ALT+DEL از حالت Lock خارج نمائید. 

از دیگر ویژگی های این برنامه امکان login در یک زمان بر روی چند سیستم می باشد – حتی در حالتی که دیگران نیز به آن سیستم Log in کرده باشند- و کاربر می تواند برنامه های آنها را بطور همزمان اجرا کند.

برای دسترسی به امکانات و اجرای این برنامه باید موارد زیر را در نظر داشته باشید :

– یک کامپیوتر که در آن ویندوز Xp Profesional نصب شده و دسترسی به محیط اینترنت و یا شبکه را دارد .

– یک کامپیوتر دیگر در منزل و یا در همان محل شرکت (که از طریق شبکه داخلی با هم مرتبط هستند) با امکان دسترسی به اینترنت ، مودم

– نام کاربری ، کلمه رمز عبور و مجوزهای مناسب

برپایی سیستم Remote Desktop :

1- به Control Panel وارد شده و سپس گزینه System را انتخاب کنید .

2- در برچسب Remote ، گزینه Allow users to connect remotely to this computer را که در پائین پنجره قرار دارد انتخاب نمائید .

3- در محیط Remote Desktop ، گزینه Select Remote Users … را کلیک کنید .

4- در کادر محاوره ای Remote Desktop Users گزینه Add… را انتخاب نمائید.

5- در کادر محاوره ای Select Users گزینه Locations … را برای تعیین موقعیت جستجو کلیک نمائید .

6- برای تعیین نوع آبجکتها ی مورد نظرتان نیز گزینه Object Types… را کلیک نمائید .

7- هنکامی که نام مورد نظرتان را یافتید ان را انتخاب کرده و سپس Ok را کلیک نمائید .در این مرحله نام مورد نظر شما در لیست کاربران Remote Desktop قرار می گیرد.

در این مرحله سیستم مزبور آماده برقراری ارتباط از راه دور می باشد. بدین منظور:

1-     از منوی Start گزینهPrograms و سپس گزینه Accessorise را انتخاب کرده و از قسمت Communications نیز گزینه Remote Desktop Connection را انتخاب کنید.

2-     در این مرحله پنجره Remote Desktop Connection نمایان می شود .

3- گزینه Options را انتخاب کنید تا امکان تعیین گزینه های بیشتری برای تان فراهم شود.

 4- از قسمت Computer و از منوی پائین افتادنی آن نام کامپیوتر مورنظر تان را انتخاب کنید .و یا گزینه browse more for… را برای دسترسی به نام کامپیوتر های دیگر انتخاب کنید .

5- در کادر های user name و password و domain به ترتیب شناسه یا نام کاربری ، رمز عبور و نام domain مربوط به شبکه را وارد کنید.

6- سپس برای برقراری ارتباط گزینه Connect را انتخاب کنید .

 

نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *